Lirik Lagu Ambyar Mak Pyar – Ndarboy Genk

Topik:

Berikut ini lirik lagu “Ambyar Mak Pyar” dari Ndarboy Genk.

Lagu ini sempat trending di Youtube pada bulan September 2021 lalu

Ambyar mak pyar
Balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke
Harapan palsu

Durung nembak
Wes ditolak
Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Aku cemburu
Weroh kowe mlaku ro kancaku (ro kancamu)
Nangging aku sadar
Dudu sopo-sopomu (sya-la-la-la-la)

Rong dino, rong wengi
Durung mbok balesi
Chat ngucapke selamat pagi
Kowe mbales ojo ngganggu
Lagi ro pacarku

Ambyar mak pyar
Balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke
Harapan palsu

Durung nembak
Wes ditolak
Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Ra sah dipeksakke
Mikir kowe malah edan dewe (edan dewe)
Mergo aku sadar kowe
Wes ono sing nduwe (sya-la-la-la-la)

Senajan loro ati
Kudu dinikmati
Ora perlu ditangisi
Putar gelas lagi

Ambyar mak pyar
Balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke
Harapan palsu

Durung nembak
Wes ditolak
Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Ambyar mak pyar
Balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke
Harapan palsu

Durung nembak
Wes ditolak
Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Ambyar mak pyar
Balik kanan bubar jalan
Langkah tegak maju ninggalke
Harapan palsu

Durung nembak
Wes ditolak
Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Atiku wes ikhlas
Mbok gawe babak bundas

Video dan Lirik Ambyar Mak Pyar